subota, 1. veljače 2014.

ZAPEČENA BORANIJA SA PILETINOM



POTREBNO JE

4 pileća bataka, 100 g crnog luka, 500 g boranije, 200 ml mleka, 1 paradajz, 1 kašika ulja, 2 jaja, malo peršuna, so, biber.

PRIPREMA

Batacima skinite kožu i odvojite kosti, pa ih propržite na zagrejanom ulju. Kad porumene dodajte sitno iseckan luk i boraniju, pa dinstajte nekoliko minuta. Dodajte paradajz isečen na kockice. Začinite po ukusu, pa nastavite sa dinstanjem. Kad je boranija skoro gotova izručite je u uljem posutu vatrostalnu posudu. Prelijte jajima razmućenim u mleku, pa zapecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.

Izvor : zena.blic.rs

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!