utorak, 4. veljače 2014.

Posni išleri



POTREBNO JE
180 g biljnog margarina, 100 g šećera u prahu, 100 g pečenih mlevenih lešnika, 200 g brašna, džem od kajsija
ZA GLAZURU
250g šećera u prahu, 100 g posne čokolade za kuvanje, pola čaše vode, kašika biljnog margarina

PRIPREMA
Testo zamesite i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Razvijte ga do debljine od 0,5 cm, izvadite pogačice modlom i pecite na podmazanom plehu na 180 stepeni, da blago porumene. Za glazuru ušpinujte šećer s vodom, sklonite s vatre, dodajte rendanu čokoladu i margarin, pa mutite dok se ne ohladi. Džemom spajajte po dve pogačice i svaku umačite u glazuru od čokolade.

Izvor : zena.blic.rs

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!