srijeda, 6. studenoga 2013.

Valjuškice od piletine


POTREBNO JE

pakovanje lisnatog testanpiletina (2 bela mesa), veći krompir, 2 šargarepe, pola glavice crvenog luka, češanj belog luka, aleva paprika (po želji), biber, so, muskatni oraščić, malo karija, 2 žumanca, ulje
 
PRIPREMA

Piletinu izmiksati u blenderu sa lukom. Narendati krompir i šargarepu. Pomešati, dodati začine po želji. Razviti tanko lisnato testo i modlom vaditi krugove i na sredinu stavljati fil. Viljuškom zalepite ivice kruga. Poređati polumesece i peći u Iskon ulju u podmazanom plehu oko 25 minuta. (zena.blic.rs)

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!