utorak, 5. studenoga 2013.

Tortilje s piletinom

Sastojci
  • 4 kore za tortilje
  • pola pečenih pilećih grudi (ili oko 300 g ostataka od pilećeg pečenja)
  • zelena salata
  • pesto sos
  • majonez
  • 1 veći paradajz

Priprema

Tortilje zagrejte u tiganju s jedne i druge strane, pa postavite jednu pred sebe. Na pola tortilje namažite malo pesta, tu dodajte 2 lista zelene salate, preko salate dodajte četvrtinu količine mesa (seckanog), pa ga prelijte s malo majoneza. Dopunite četvrtinom seckanog paradajza, pa umotajte tortilju u oblik po svom ukusu. Na isti način napravite i ostale tortilje. Po želji ih možete dodatno zagrejati u tiganju bez dodataka.

Izvor i foto: hranazadušu.com

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!