subota, 2. studenoga 2013.

Ćureća šnicla sa nadjevom

Sastojci:


  • 4 ćureće šnicle
  • 50 g maslaca
  • 100 g svežeg sira
  • 6 kašika ulja
  • 1/2 glavice zelene salate
  • 100 g koktel-paradajza
  • zelena paprika
  • glavica crnog luka
  • 4 kašike sira


Pripremanje:

Peršun oprati, iseckati i pomešati sa sirom i maslacem i na kraju začiniti sa solju i biberom.
Šnicle oprati, istući drvenim tučkom i na kraju iseći. Napuniti sa smesom od sira i povezati kuhinjskim koncem.
Zagrejati 2 kašike ulja i dinstati šnicle na tihoj vatri uz stalno okretanje, posoliti i pobiberiti.
Oprati salatu, očistiti prosušiti i iskidati listove. Paradajz oprati i iseći na pola, a papriku oparti, izvaditi semenke i iseckati.
Oljuštiti i iseckati crni luk. Pomešati 4 kašike ulja, sirće, so, biber i crni luk.
Pomešati sastojke salate i posuti dresingom. U tome servirati šnicle i garnirati sa kriškama limuna i zelene salate.

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!