Sastojci
- 500 g junećeg mesa, mlevenog
- 1 glavica crvenog luka, iseckana
- maslinovo ulje
- 1/2 kašičice vegete sa soli
- 1 paprika, drobljena
- 1/2 kašičice celera
- 1 paradajz, veći, narezan na kockice
- 2 kašike Worcestershire umaka
- 1/4 šoljice peršuna, iseckanog
- 2 šoljice makarona, ne kuhanih
Pripremanje:
Skuhajte makarone .U tavi zagrijte ulje na većoj temperaturi.
Dodajte govedinu pa je, uz konstantno mešanje, propržite dok ne dobije smeđu boju.U većoj tavi zagrejte ulje.
Dodajte luk i propržite ga a zatim dodajte govedinu pa smanjite temperaturu.
Dodajte papriku, vegetu, celer i paradajz.Umešajte Worcestershire umak.
Dovedite do ključanja i ostavite da se dinsta 5 minuta.Dodajte oceđene makarone i peršun pa kuhajte još 5 minuta.
Skinite sa vatre i poslužite.