srijeda, 9. listopada 2013.

Rolat s keksom i kestenom

Sastojci

300 g mlevenog keksa
150 g maslaca ili margarina
2 kašičice kakaa
2 kašike prah-šećera
čaša mleka (otprilike)
250 g kesten-pirea

Priprema


1. Pomešajte keks, prah-šecer i kakao, pa dodajte maslac ili margarin sobne temperature i izmešajte varjacom.
2. Dodajte mleko da se dobije srednje gusta masa koju kasnije možete da mesite. Na aluminijumsku foliju nanesite masu s keksom i izravnajte je, odozgo stavite kesten-pire, i njega izravnajte, pa lagano urolajte pomocu folije.
3. Stavite u frižider najkrace na tri sata da se hladi.

Izvor: stvarukusa.rs

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!