nedjelja, 29. rujna 2013.

Rolat sa nutelom



Priprema

Umutiti penasto žumanca sa šećerom. Ulupati čvrst sneg od belanaca pa ga dobro izmešati sa žumancima i šećerom. Dodati brašno prethodno pomešano sa praškom za pecivo. Masu preneti u kalup obložen pek papirom i peći u rerni na 170°C oko 15 minuta.
Ispečeni biskvit izvaditi i staviti na vlažnu krpu da se ohladi. Premazati ga nutelom pa ga urolati. Rolat staviti  u frižider da se dobro ohladi pa ga seći na kolutove debljine 2 cm.

Sastojci

  • 7 jaja
  • 7 kašika šećera
  • 7 kašika brašna
  • 1/2 kesice praška za pecivo
  • nutela

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!