subota, 28. rujna 2013.

Pileća prsa sa senfom i začinima

Sastojci


  • 1/2 šolje masla, rastopljenog
  • 3/4 kašike senfa
  • 1 glavica crvenog luka, naseckana
  • 2 češnja belog luka, mlevena
  • 1 kašika majčine dušice, sveže, mlevene
  • 1/2 kašičice crvene paprike
  • 4 pileća fileta
  • 1 šolja prezle


Priprema

U zdeli pomešajte maslo sa senfom, crvenim lukom, belim lukom, majčinom dušicom i paprikom.
Umešajte piletinu u napravljenu smesu a zatim u prezlu.
Stavite piletinu u podmazanu posudu za pečenje i pecite 35 minuta na temperaturi od 170 C.
Izvadite i poslužite toplo.

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!