subota, 28. rujna 2013.

Krompir paprikaš



  • 750 g krompira
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 šargarepa
  • 1 mala crvena paprika
  • 2 čena belog luka
  • 600 ml supe ili vode
  • 2-3 kašike ulja
  • grančica ruzmarina
  • so
  • biber

Iseckajte sitno luk i šargarepu pa stavide da se dinstaju na malo ulja i vode.
seckajt epapriku na sitne štapiće pa dodajte luku u šargarepi.
Disntajte dok sve malo na omekani pa dodajte krompir isečen na krupnije kocke.
Nastavite dinstanje u malo vode još par minuta pa naspite supu i ostavite da provri.
Kad provri neka vri 10ak minuta pa dodajte ruzmarin, beli luk, so i biber po ukusu.
Istresite sve u vatrostalnu posudu i na 200 stepeni u rerni neka se krčka jos 20ak minuta.

Posjetite i naš blog PRIRODNI LIJEKOVI, te ostavite Vaše sugestije i pohvale u komentaru ispod. Hvala!

Ne zaboravite podjelit sa prijateljima!